Regenboogbrug


De regenboogbrug is een legendarische plek waar onze geliefde huisdieren naartoe gaan wanneer ze ons verlaten. Volgens de legende lopen onze huisdieren over de regenboogbrug naar de andere kant, waar ze worden begroet door weiden en heuvels, een prachtig landschap waar ze in kunnen rennen, spelen en van hun vrijheid kunnen genieten. Het wordt gezegd dat er aan de andere kant van de regenboogbrug voldoende ruimte, voedsel, water en zonneschijn is zodat alle dieren zich goed kunnen voelen.

Bovendien vertelt deze legende ons, dat alle dieren die ziek, verminkt of zwaar gewond waren toen ze overleden, daar hun volledige gezondheid weer terug hebben en blaken van gelukzaligheid.

De legende vertelt dat mensen en dieren, intieme zielenmaatjes, op enig moment weer herenigd worden, om nooit meer van elkaar gescheiden te worden.

Deze legende vult ons hart met hoop wanneer we afscheid moeten nemen van onze geliefde huisdieren. Het helpt ons, op metaforische wijze, te begrijpen dat een dier, wanneer hij deze wereld verlaat, voor altijd in ons hart blijft, ook al kunnen we niet meer genieten van zijn lichamelijke warmte.

Eufemistisch of niet, de legende van de Regenboogbrug geeft mij persoonlijk vaak de kracht om het verlies een plekje te kunnen geven …

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik van jullie heb mogen genieten en zie jullie in de toekomst allemaal heel graag weer terug:

Gigas Mitis Vanilla Orchid
Gigas Mitis Scrumpy Jack
ShaggyWildcats Wynona (Nona)
Gigas Mitis Colorado Kid (Piemel)
Pantahduc’s Ko-Ko of Yanax
Gigas Mitis Painted Desert
Pantahduc’s Quanta (Pukkel)
Gigas Mitis Chubby Huggs
Chenango’s Magic Victory (Muis)