Herplaatsing

Herplaatsing, een heikel onderwerp …

Soms kan het gebeuren dat een kat zich niet (langer) prettig voelt in een groep. Dit kan als reden hebben dat bij een fokker op enig moment een dier gecastreerd moet worden waardoor de hiërarchie in de groep wijzigt, maar  het kan ook zijn dat het dier simpelweg niet goed met meerdere katten in een huishouden kan functioneren.

Voor de kat zou het beter zijn om alleen -of met hooguit 1 andere kat- samen te wonen en er zal dus gezocht moeten worden naar een nieuw huis.

Indien u op zoek bent naar een (wat) oudere Maine Coon informeert u dan gerust naar de mogelijkheden, misschien kunnen wij u een suggestie doen vanuit onze directe omgeving!

Ook kunt u contact opnemen met de RMC (Rasclub Maine Coon). De RMC heeft een aantal vrijwilligers die zich bezig houden met de herplaatsing van Maine Coons.

21 augustus 2011
Ook wijzelf konden niet langer voorkomen dat er voor 2 zeer geliefde dieren een alternatief gezocht moest worden … Na een jaar met dagelijkse vechtpartijen geleefd te hebben is voor Ko-Ko en Kyran een gouden mandje gevonden bij Nurer en Boukje in Nijmegen! Met heel veel pijn in mijn hart afscheid moeten nemen maar ik weet dat ze het super zullen hebben en het hun aan niets zal ontbreken in hun nieuwe huis. Nurer en Boukje, nogmaals heel veel plezier met deze 2 kanjers, geniet van hun gezelschap en super bedankt dat jullie twee “oudere” poezels hebben willen adopteren!

Pantahduc´s Kyran bij Nurer en Boukje
Pantahduc´s Kyran bij Nurer en Boukje
Pantahduc´s Ko-Ko bij Nurer en Boukje!
Pantahduc´s Ko-Ko bij Nurer en Boukje!