Verdriet en onbegrip …

It hurts …

Muis (Chenango’s Magic Victory)
12-02-2009 – 26-04-2017

Onbegrip … zomaar ineens weg, veel te jong nog!

Ik houd van je lieverd

Damn, it just hurts so much …

Woensdag 26 april heb ik in de ochtend Muis gevonden … Haar lijfje nog warm maar levenloos … Paniek en onbegrip bij mij, hoe is het mogelijk, een gezonde en vrolijke meid van net 8 die er opeens niet meer is …

Omdat Muis door de jaren op werkelijk alles is getest heb ik besloten haar niet ter sectie aan te bieden. Vorig jaar nog een 4e echo gehad, een hart als een jonge deerne … Het heeft geen toegevoegde waarde voor de eigenaren van haar prachtige nakomelingen en het haalt zeker mijn prachtige lieve meisje niet terug.

Ik moet er maar vrede mee zien te krijgen. Ik heb van je gezelschap genoten en blijf van je houden, dank je wel lieverd dat je er was!

Rest in Peace my dear Muis, you will always have a peace of my heart ♥

Geef een reactie