Tijd voor een nieuwe site!

De oude site was gemaakt in Office FrontPage. Een ondertussen nogal achterhaalde technologie voor het publiceren van een webcontent.

Tijd voor wat nieuws dus … De keuze is uiteindelijk gevallen op WordPress, een mooi CMS systeem wat makkelijk is uit te breiden met de nodige plugins. Te gebruiken vanaf elke locatie dus niet meer gebonden aan mijn laptopje met de geïnstalleerde software en een lokale kopie van de pagina´s …

De komende twee weken worden de ontbrekende pagina´s gepubliceerd en zal de website ook weer frequent worden bijgewerkt met nieuwtjes!

Geduld svp omdat gaandeweg ook de software nog onder de knie gekregen moet worden. Voor suggesties houd ik me in ieder geval van harte aanbevolen!

3 gedachten over “Tijd voor een nieuwe site!”

  1. Thanks Chanel! I use WordPress, very easy to understand software. It is installed on your domain at your host so no local files … Theme is most basic and will be changed later on, for starters I wanted to have some content on the site 😉 If you have some knowlegde of html you can also alter the available themes to meet your specific needs. Online help in abundance, it is open source software, just enter a question in google and it will give you lots of fora with the correct answers! Good luck!

Geef een reactie